Winterbruiloft Ronnie en Susanne | Trouwfotografie | Trouwen Buitenplaats Amerongen

Een winterbruiloft! Ik had er nog nooit een gefotografeerd, maar Ronnie en Susanne hadden eind vorig jaar de primeur. Op de prachtige Buitenplaats van Amerongen werden de perfecte omstandigheden gecreëerd voor een warme en emotionele winterbruiloft. En terwijl hier de krokussen inmiddels in bloei staan blik ik nog even terug naar een liefdevolle winterbruiloft eind december.

Ik geloof er sterk in dat mensen met een reden op je pad komen. Zo ook bij Ronnie en Susanne. Vanwege omstandigheden leerden we elkaar pas kort voor de bruiloft kennen, maar de klik en het vertrouwen was er direct. Toen ik de trouwdag bij Susanne binnenstapte was er dan ook direct een warm bad waarin ik terecht kwam.

Ongedwongen en vol humor

Na een prachtige ‘first-look’ -traditioneel onderaan de trap – was het tijd voor de fotoshoot. Ontspannen, ongedwongen en met de nodige humor vloog de tijd voorbij.
Terwijl iedereen inmiddels klaar zat voor de ceremonie leek het erop dat de bode al kerstvakantie aan het vieren was, maar na een kleine vertraging waren de aktes er dan eindelijk en kon er getrouwd worden!

Muzikale ceremonie

Een prachtige ceremonie met eerst het wettelijke gedeelte en daaraan vast het kerkelijk huwelijk. Een overgang die prachtig werd ingeleid door een gospelkoor.
Jullie kennen inmiddels mijn liefde voor muziek. Gecombineerd met de emoties van de dag krijg ik het zelfs zwaar achter mijn camera. Dit heeft dan ook een diepe indruk op mij achter gelaten.

Feest Koetshuis Buitenplaats Amerongen

Na de ceremonie was het tijd voor taart en hoe kon het ook anders op een winterbruiloft: warme chocolademelk en glühwein. Na een gezellige borrel met vrienden en collega’s werd er met de dag gasten gegeten om vervolgens in het prachtige Koetshuis van Buitenplaats Amerongen er een knalfeest van te maken.
Voor mij zat het er inmiddels op en was het tijd zelf kerstvakantie te gaan vieren. Terug in de auto bedacht ik me hoeveel zin ik had de komende dagen dicht bij mijn familie door te brengen. Een heerlijk gevoel overgedragen door de prachtige dag van Ronnie en Susanne.

Lieve Ronnie en Susanne, ik ben er zo blij mee dat ik op jullie pad terecht ben gekomen. Jullie zijn zo’n heerlijk stel samen. Ik wens jullie dan ook niets dan heel veel liefde en mooie momenten in jullie toekomst samen.

Hieronder mijn highlights van jullie dag.

Reactie Ronnie en Susanne:

“Door omstandigheden moesten wij ontzettend last-minute op zoek naar een fotograaf en kwamen via-via bij Linda terecht. Zij begreep ons probleem en maakte direct haar agenda voor ons vrij. We konden haar zelfs last-minute nog ontmoeten voor onze trouwdag om alles door te spreken en we hadden er veel vertrouwen in. En niet voor niets!
Het resultaat is werkelijk waar fantastisch! De hele sfeer van onze dag, de emotionele momentjes maar ook de lol die we hebben gehad, alles is perfect vastgelegd. Daarnaast is Linda gewoon echt een lieverd die het bruidspaar absoluut op de eerste plaats zet. We zijn haar heel erg dankbaar dat ze onze dag heeft gered en voor de prachtige foto’s als herinnering. We kunnen er naar blijven kijken! “

Opzoek naar een trouwfotograaf?

Zijn jullie zelf een winterbruiloft aan het plannen of eentje hartje zomer en benieuwd wat ik voor jullie trouwdag kan betekenen als trouwfotograaf? Ik heb nog een paar plekken voor 2017 en ook 2018 begint al vol te lopen. Klik hier voor meer informatie of vul direct hieronder het contactformulier in een meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Menu