Festivalbruiloft Maarten en Tamar | Trouwfotografie Amsterdam | Trouwfotograaf Blijburg aan zee

Zon, zee en trouwen! Het kwam allemaal samen tijdens de geweldige strand bruiloft in festival sfeer van Maarten en Tamar bij Blijburg aan Zee in Amsterdam.

De trouwdag van Maarten en Tamar stond al heel lang in mijn agenda. Dit omdat het oorspronkelijke plan zou zijn deze bruiloft als gast van het lieve paar mee te maken. Het lot besloot echter anders en toen Tamar me vier dagen voor haar bruiloft –met de handen in het haar – vroeg of ik haar trouwfotografie wilde verzorgen, kon ik niet anders dan heel hard “ja ik wil” zeggen.

Ik startte de dag in een appartement in Amsterdam gevuld met de beste vriendinnen van Tamar. De energie van alle dames samen, de spanning voor wat gaat komen maakt dat ik dit altijd al zo’n bijzonder onderdeel van de dag vind om bij te zijn en vast te leggen.

Na het aantrekken van de jurk was het voor mij tijd vast vooruit te rijden naar Blijburg aan Zee om daar de aankomst van de dames te fotograferen. Maarten liep daar al wat zenuwachtig rond en bij de aanvang van de ceremonie voelde je de spanning stijgen. Een prachtig moment dan ook toen ze elkaar die dag voor het eerst zagen te midden van al hun vrienden en familie.

Na een ontroerende ceremonie was het tijd voor de borrel! Muziek op de achtergrond, voeten in het zand, klinkende glazen en gelukswensen: kortom genieten. Kort voor het eten hebben we nog wat foto’s samen gemaakt en toen was het tijd voor heerlijk eten en prachtige speeches. En toen was het tijd voor het feest!
Maarten en Tamar hebben beide zo hun connecties in de muziekwereld en dat was te merken! Unieke covers werden gespeeld door gelegenheids coverband ‘Love on the Rocks’ die onder andere een prachtige versie van ‘Promise Me’ van Beverly Craven wisten te brengen, het nummer van de openingsdans van Maarten en Tamar.
En daarna was er een geweldig optreden van Zitakula. Stil zitten was geen optie en inmiddels had ik mijn camera al ergens in een hoek geplaatst en was het mee dansen en genieten!

Wat ben ik er trots op dat ik de dag van deze twee lieve mensen heb mogen vastleggen die het verdienen een herinnering te hebben die ze nog jaren laat nagenieten. Lieve Maarten en Tamar, dat ik genoten heb van jullie dag is denk ik wel duidelijk. We blijven gewoon nagenieten. Hierbij mijn highlights van jullie dag.

Reactie van Maarten en Tamar

“Linda heeft onze dag nog mooier gemaakt dan we konden bedenken! Ze nam alle stress weg door ontzettend goede vragen te stellen en te helpen bedenken wat mooie momenten zijn die je wilt terugzien. Ze mist geen moment, stelt je op je gemak en leeft ontzettend met je mee. Ze is een heel mooi mens en maakt nog mooiere foto’s! Ze heeft echt onze dag weten vast te leggen en ik heb er geen moment over na hoeven denken.”

Opzoek naar een trouwfotograaf?

Zelf benieuwd wat ik voor jullie trouwdag kan betekenen als trouwfotograaf? Ik heb nog een paar plekken voor 2017 en ook 2018 begint al te lopen. Klik hier voor meer informatie of vul direct hieronder het contactformulier in een meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Menu