Bruidsfotografie Johannes en Jennifer | Trouwfotogafie | Trouwen Mariënhof Amersfoort

Lieve stellen. Ik ben vind ik in een hele bevoorrechte positie dat ik eigenlijk alleen maar hele lieve stellen ontmoet. Zo ook Johannes en Jennifer. Ik ontmoette hen halverwege de zomer van 2016. En na een leuke en gezellige kennismaking hadden ze een primeur: de eerste boeking voor trouwseizoen 2017.

Dat het leven soms anders loopt en dat je je dan vooral moet focussen op het moment en het nu bewezen Johannes en Jennifer toen ik in september een telefoontje van hen ontving. Door omstandigheden werd de bruiloft verplaatst: en wel naar oktober dit jaar. Op dat moment kan je als trouwfotograaf niet anders dan flexibel zijn. En samen met de locatie en ambtenaar kwamen we uit op een prachtige herfstdag eind oktober.

Ik heb ontzettend veel respect voor dit lieve paar die in een maand tijd hun hele bruiloft heeft georganiseerd. Planningen werden aangepast, verwachtingen bijgesteld. Ondanks dat dingen soms tegen zaten hielden ze het vooral positief. Dit was hun dag en de liefde zou vooral gevierd worden.

En toen was het eindelijk zover: de trouwdag. Na een korte pitstop bij Johannes die bij een bevriende buur zich aankleedde was het tijd naar Jennifer te gaan. Ze had me al gewaarschuwd wat gespannen te kunnen zijn, maar dat kwam gelukkig helemaal goed. We hadden de tijd en na een heerlijk ontbijtje begon de spanning te zakken en was het uitkijken naar de dag.

Trouwen in de Mariënhof Amersfoort

Er werd getrouwd in de prachtige Mariënhof in Amersfoort. Toch nog een primeur voor mij. Als echte Amersfoortse stond deze locatie namelijk hoog op mijn verlanglijstje. Johannes en Jennifer kozen voor een zogenaamde ‘English First-Look’, wat inhoud dat Johannes zijn bruid pas zou zien bij het altaar. Een mooi moment, gevolgd door een prachtige ceremonie geleid door Trouwambtenaar Cora Vonk. Na het officiële gedeelte was er nog een mooie en persoonlijke kerkelijke inzegening door de oom van Jennifer.

Trouwen in de herfst

Na taart, toost en ballonnen hadden we de fotoshoot.
De herfst liet zich die dag op zijn mooist zien en onder het mom van ‘als we dan ook in de herfst trouwen, omarmen we hem ook in de fotoshoot’ hebben we prachtige foto’s gemaakt rondom de locatie.

Lieve Johannes en Jennifer, jullie hebben een speciaal plekje bij me veroverd. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik onderdeel heb mogen zijn van jullie prachtige trouwdag. Het was genieten. Ik wens jullie heel veel geluk samen en dat jullie nog maar lang mogen nagenieten van jullie dag.

Hieronder mijn highlights van jullie liefdevolle herfstbruiloft:

Reactie Johannes en Jennifer:

“Absoluut een topper, een van de beste! In alle opzichten kunnen wij Linda aanraden. Na een kleine zoektocht kwamen wij bij Linda uit en het klikte meteen. Haar stijl, persoonlijkheid, portfolio en alles klopt gewoon. Van de voorbereiding, bruiloft en het album. Linda voelde de situatie bij ons goed aan, begreep ons en maakte precies de foto’s die wij voor ogen hadden. Tijdens de bruiloft heb je niet eens door dat ze er is, totaal niet storend. Ook de gasten spraken vol lof, een betere keuze hadden wij niet kunnen maken. Mede dankzij Linda is het een fantastische dag geworden. Het eindresultaat is boven verwachting. Als wij de foto’s terug kijken, dan is het alsof wij de dag weer opnieuw beleven.”

Opzoek naar een trouwfotograaf?

Gaan jullie trouwen en ben je benieuwd wat ik voor jullie trouwdag kan betekenen als trouwfotograaf? Ik heb nog een paar plekken voor 2017 en ook 2018 begint al vol te lopen. Klik hier voor meer informatie of vul direct hieronder het contactformulier in een meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Menu