Bruiloft Frank en Brenda | Trouwen Kasteel Woerden | Journalistieke trouwfotografie

Het trouwseizoen had niet heerlijker kunnen starten dan met de bruiloft van Frank en Brenda op het prachtige Kasteel Woerden.

Het begon allemaal bijna een jaar geleden bij mij in de achtertuin. Het was hartje zomer en onder het genot van een kop thee en koffie maakten we kennis en vertelden Frank en Brenda mij enthousiast over hun plannen.
Ik moest echter nog even geduld hebben want het was pas voorjaar 2017 dat de dag uiteindelijk zou plaatsvinden.
Een bruiloft eind maart, de lente begon zich net voorzichtig te laten zien. Het was prachtig voorjaarsweer. Heldere blauwe luchten en een fris windje blies er op de trouwdag van Frank en Brenda.

Een dag vol emoties op Kasteel Woerden

Dat frisse windje was ook gelijk het enige frisse aan de dag van Frank en Brenda. De warmte die dit mooie stel voor elkaar heeft, de hartelijkheid van de twee families maakten het een bijzondere dag om bij te zijn.
Het was een dag van de ene emotie naar de andere. Van een traan naar uitbundig lachen. Van kleine stille momenten naar uitbundig feesten. Het was vooral een dag waar ten volste van werd genoten. En ik kon niet anders doen dan heel hard meegenieten en trots zijn dat ik met deze lieve mensen mijn trouwseizoen mocht openen.

Lieve Frank en Brenda, bedankt voor de geweldige dag en jullie vertrouwen. Hierbij nog een keer mijn highlights van jullie dag:

Reactie Frank en Brenda:

“De foto’s zijn in 1 woord fantastisch geworden. Emoties worden zo puur weergegeven en zorgen dat je weer mee terug wordt genomen naar het moment. Iedere keer wanneer we de foto’s zien, worden we weer verrast door nieuwe ontdekkingen. Linda heeft een enthousiaste, energieke persoonlijkheid welke zorgt voor een fijne sfeer en samenwerking. Je kan alles tegen d’r zeggen en ze is niet voor 1 gat te vangen! “

Opzoek naar een trouwfotograaf?

Benieuwd wat ik voor jullie trouwdag kan betekenen als trouwfotograaf? De agenda voor 2018 begint al vol te lopen, dus wacht niet te lang. Klik hier voor meer informatie of vul direct hieronder het contactformulier in een meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Menu