Bruiloft Rick en Joanne | Trouwfotograaf Hasselt | Trouwen Havixhorst

Het begint inmiddels een traditie te worden eind september: het fotograferen van een bruiloft op mijn verjaardag!
Wat waar maak je mij als trouwfotograaf nu blijer mee dan met het fotograferen van een bruiloft? Dit jaar had ik de eer mijn verjaardag samen met Rick en Joanne te vieren. Een jong stel uit Hasselt waarmee ik vanaf het begin al een hele fijne klik had.

De trouwdag van Rick en Joanne vond plaats in Hasselt in Overijssel. Beide trouwden vanuit het ouderlijk huis waar ik die ochtend dan ook startte. Eerst bij Rick langs – die van de zenuwen al helemaal in pak stond en enkel nog zijn schoenen aan hoefde – en daarna door naar Joanne. Bij beide huizen wist je gelijk: je stapt hier een warme familie binnen.

Na de eerste ontmoeting vertrokken we voor de fotoshoot naar het park om daarna terug te keren voor een heerlijke lunch bij de ouders van Joanne. Toen was het tijd om naar het Oude Gemeentehuis van Hasselt te gaan voor de ceremonie die door de buurman van Joanne (die buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand is en ook de broer en zussen van Joanne heeft getrouwd) werd geleid. Na een borrel op het plein gingen we richting de kerk voor het kerkelijk huwelijk. Na de ontroerende ceremonie en de receptie verplaatsten we ons naar De Havixhorst voor het diner. Nadat er daar zelfs nog voor me gezongen is en ik werd verrast met een super lief cadeautje was het tijd voor mij  afscheid te nemen van dit lieve bruidspaar.

Lieve Rick en Joanne, bedankt dat ik onderdeel mocht zijn van jullie heerlijke trouwdag. Ik heb genoten van jullie humor en liefde voor elkaar. Hierbij mijn highlights van jullie dag:

Reactie Rick en Joanne:

“Verdwaald tussen alle websites en aanbevelingen van verschillende fotografen bleven wij hangen op de website van Linda. Haar fotografiestijl en haar sprekende foto’s was voor ons de reden om contact op te nemen met Linda. Gelijk kregen wij een superenthousiaste mail terug dat onze trouwdag op haar verjaardag viel, maar ze niets leuker vind om dan te komen fotograferen. Het eerste gesprek werd gepland en samen werden onze wensen besproken. Linda komt zelf ook met leuke ideeën. Op de trouwdag zelf is Linda wel aanwezig maar merk je haar niet. Ze heeft oog voor alles en iedereen en weet dat ook mooi vast te leggen. Het is zo leuk om na de trouwdag de momenten te herleven doordat in de foto’s de emoties zo mooi weergeven worden. Ze heeft al onze wensen qua fotografie vervuld! Wij en onze familie raden iedereen Linda aan!”

Opzoek naar een trouwfotograaf?

Zelf benieuwd wat ik voor jullie trouwdag kan betekenen als trouwfotograaf? Ik heb nog een paar plekken voor 2017 en ook 2018 begint al te lopen. Klik hier voor meer informatie of vul direct hieronder het contactformulier in een meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Menu