Testimonials

'Lieve woorden van mijn bruidsparen'

Mensen blij maken, het klinkt zo cliche als de weg naar Rome, maar dat is uiteindelijk toch een groot deel waar je het voor doet. Naast dat ik de mogelijkheid krijg mijzelf creatief helemaal uit te leven, gaat er niets boven de lieve woorden die ik ontvang bij het aanleveren van een bruidsreportage. Hieronder een aantal van mijn favorieten.

‘Ze mist geen moment’

“Linda heeft onze dag nog mooier gemaakt dan we konden bedenken! Ze nam alle stress weg door ontzettend goede vragen te stellen en te helpen bedenken wat mooie momenten zijn die je wilt terugzien. Ze mist geen moment, stelt je op je gemak en leeft ontzettend met je mee. Ze is een heel mooi mens en maakt nog mooiere foto’s! Ze heeft echt onze dag weten vast te leggen en ik heb er geen moment over na hoeven denken.”

‘Wat een fijne ervaring!’

Wat ik heel fijn aan Linda vond, was dat ze tijdens de dag een baken van rust was. Er komt natuurlijk heel erg veel op je af tijdens je huwelijk, dan is het heerlijk om een professionele fotograaf te hebben die precies weet wat ze doet en die je een prettig gevoel geeft. Ze heeft prachtige foto's genomen en heeft ook goed naar onze wensen geluisterd. Wij zijn dus zeer tevreden!

‘Onopvallend toch prettig aanwezig’

Al vanaf het moment dat we elkaar voor het eerst spraken bij de kennismaking, wisten we dat Linda én verstand van zaken heeft én goed kan kijken en luisteren naar wie ze voor zich heeft. Bovendien hadden we meteen een klik, wat naar ons idee heel belangrijk is bij het kiezen van een fotograaf, omdat hij of zij er de hele dag bij is en omdat je je graag op je gemak wilt voelen als je op de foto wordt gezet.

Linda heeft op de dag zelf al onze verwachtingen overtroffen. Ze was onopvallend en toch heel prettig aanwezig. Ze heeft zoveel mooie, spontane momenten gespot en zoveel mooie blikken gevangen, van ons en onze gasten.

En dan de foto's... We kunnen niet stoppen met kijken, zo prachtig zijn ze, zo goed qua licht, qua compositie. En ze laten zo goed zien hoe mooi de dag was, van begin tot eind. De foto's zijn net zo warm als de persoonlijkheid van Linda. Ik kan haar iedereen aanraden!

‘Achter elke foto een verhaal’

Vanaf de kennismaking tot onze trouwdag was er een klik, vertrouwen en fijne manier van communiceren. Op de dag zelf hebben we op zoveel momenten niet eens gemerkt dat Linda er was, en dat heeft hele mooie spontane foto's opgeleverd, precies wat we van tevoren hadden bedacht! Achter elke foto zit een verhaal en dan beleef je de dag nog een keer, we kunnen er naar blijven kijken, fantstisch! Linda, super bedankt voor alles & ik hoop dat je nog heel veel bruiloften mag fotograferen, we zullen je bij iedereen aanraden!

‘Fijne en relaxte werkwijze’

We zijn zeer tevreden over Linda en het werk wat ze heeft geleverd. Duidelijke communicatie vooraf, fijne en relaxte werkwijze op de dag zelf en goede opvolging en afwikkeling. Ze weet goed de mooiste momenten vast te leggen. Een dikke 10 op alle fronten!

‘Brengt het verhaal in beeld’

Wij kunnen alleen maar als beoordeling geven FANTASTISCH! Want dat is Linda! Linda laat je,je prettig voelen op een dag zoals je bruiloft. Ze brengt het geheel als een mooi verhaal in beeld, je beleeft de dag weer opnieuw. Wij komen zeker nog eens weer terug bij Linda. Na het huwelijks aanzoek (wat Linda heeft vastgelegd) en mijn vrijgezellenfeest (waar Linda ook weer bij was als fotograaf haha ;) ) gaan wij Linda vast en zeker weer benaderen om nog meer speciale momenten in ons leven vast te mogen leggen. Door middel van haar prachtige foto's! Linda je bent een top fotograaf en ook nog een mooi mens! Super bedankt!

‘Ability to truly capture who you are’

Linda was fantastic! Linda did my dutch husband & I's wedding photos and we were very pleased! We planned this wedding from Texas over 5000 miles away & even with the distance Linda was able to accommodate us and our wishes. Linda has the ability to truly capture who you are in your photos. The one thing of the many that shines in Linda is that she is perfect at capturing all the details. As a bride, this trait of hers was very comforting because I could rely on her. One of my favorite photos was of me in our bed & breakfast laughing with the girls while we prepared for the wedding. This wasn't just any kind of photo but a very special one to me because she was able to capture the moment, the beauty of the timing and who I am. She is kind, professional, talented, timely with returning the photos and very reasonably priced! Do yourself a favor & hire Linda for your wedding. I promise you will not be disappointed!

“De emoties zo mooi weergeven”

"Verdwaald tussen alle websites en aanbevelingen van verschillende fotografen bleven wij hangen op de website van Linda. Haar fotografiestijl en haar sprekende foto's was voor ons de reden om contact op te nemen met Linda. Gelijk kregen wij een superenthousiaste mail terug dat onze trouwdag op haar verjaardag viel, maar ze niets leuker vind om dan te komen fotograferen. Het eerste gesprek werd gepland en samen werden onze wensen besproken. Linda komt zelf ook met leuke ideeën. Op de trouwdag zelf is Linda wel aanwezig maar merk je haar niet. Ze heeft oog voor alles en iedereen en weet dat ook mooi vast te leggen. Het is zo leuk om na de trouwdag de momenten te herleven doordat in de foto's de emoties zo mooi weergeven worden. Ze heeft al onze wensen qua fotografie vervuld! Wij en onze familie raden iedereen Linda aan!"

KENNISMAKEN

Enthousiast na de verhalen van mijn bruidsparen? Laat hiernaast je gegevens achter en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waar ik je alles kan vertellen over de mogelijkheden als jullie trouwfotograaf.

Menu