Tarieven

'De herinnering aan jullie dag gaat een leven lang mee'

Het vertellen van jullie verhaal: dat is wat ik doe met mijn trouwfotografie. Het liefst maak ik als trouwfotograaf dan ook jullie hele dag mee. Ik ben dan ook al snel zo’n 10 tot 12 uur aanwezig op een trouwdag. Startend bij het aankleden van de bruid, jullie eerste ontmoeting, de ceremonie, toost tot en met jullie openingsdans en een deel van het feest.

Prijzen trouwfotografie

Omdat ik geloof dat een bruiloft zoveel meer is dan enkel de officiële momenten start mijn trouwfotografie bij 8 uur fotografie voor €1745,-. Dit is inclusief:

  • Minimaal 300 bestanden
  • Slideshow met de mooiste momenten van jullie dag
  • Bestanden digitaal aangeleverd in hoge resolutie
  • Een pockettrouwalbum
  • BTW en reiskosten

Jullie trouwdag is maatwerk

Tijdens het kennismakingsgesprek lopen we in grote lijnen jullie dag door en kijken we naar jullie wensen. Iedere dag is namelijk anders en zo ook ieder zijn keuze qua aantal uren.
Natuurlijk hoeven we nog niet alles tot in detail te weten, maar in grove lijnen bekijken we samen de mogelijkheden.
 
Naast extra uren fotografie (a 125,- per uur) is het mogelijk een prachtige luxe trouwalbum aan jullie reportage toe te voegen. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden qua verschillende formaten, uitvoeringen etc. Tijdens het gesprek heb ik een aantal demo albums die jullie kunnen inzien om zo straks ook een mooi fysiek aandenken te hebben met demooiste herinneringen van jullie dag.

Benieuwd naar de mogelijkheden op julle dag, een keer een trouwalbum in het echt bekijken of gewoon eens kennismaken om samen jullie plannen te bespreken? Laat hieronder jullie gegevens achter om vrijblijvend een kennismaking in te plannen.

Deze prijslijst is geldig vanaf 1 oktober 2018 en kan te allen tijde gewijzigd worden. Alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland.

INTERESSE?

CHECK DIRECT MIJN BESCHIKBAARHEID

NEEM CONTACT OP

De agenda voor 2018 begint al aardig vol te lopen. Benieuwd of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben? Laat hiernaast je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Menu