Loveshoot Pascal en Danique | Fotografie in het Buitenland | Phuket Thailand

Begin februari was het dan eindelijk zover: de TwoMann Studios workshop in Phuket, Thailand. Een geweldige ervaring die een eigen blog verdiend, dus daarover binnenkort meer. Vol ideeën na de workshop besloot ik een oproep te plaatsen op Facebook of er wellicht een leuk stel in de buurt is die graag een middag met mij op stap zou willen. Direct kreeg ik een hele leuke en enthousiaste reactie van Danique. Ze vertelde dat ze samen met haar vriend Pascal een wereldreis aan het maken is en het erg leuk zou vinden samen een fotoshoot te doen.

Loveshoot Rawai en Cape Promthep

Een dag later spraken we af. Het was al wat later op de dag, maar nog steeds boven de 30 graden, even wat andere omstandigheden dan een gemiddelde Nederlandse fotoshoot. We begonnen op de markt van Rawai waarna we vertrokken naar Cape Promthep. Deze kaap is het meest zuidelijke punt van het eiland en biedt een prachtig uitzicht op een ongerept landschap.

Geweldig stel, geweldig avontuur

Danique en Pascal zijn een heerlijk stel om te fotograferen. De liefde is duidelijk te zien en te voelen bij die twee wat mij als fotograaf in een luxe positie plaatste. Dat samen met een prachtig uitzicht en omgeving maakte dat ik mij even in mijn handen moest knijpen met dit geweldige avontuur.

Na de shoot en een Tiger beer was het tijd afscheid te nemen. Pascal en Danique vlogen de volgende dag naar Kuala Lumpur – wat nog lang niet de eind bestemming zou zijn van hun prachtige reis – en voor mij waren de laatste dagen Thailand begonnen.

Travel_PD

Pascal en Danique zijn te volgen via een hele leuke reisvlog onder de naam Travel_PD. Benieuwd naar waar ze allemaal nog meer naar toe gaan? Check hier de link naar hun YouTube kanaal of volg ze via Facebook.

Lieve Pascal en Danique, ik vond het super jullie zo ver van huis te ontmoeten. Geniet van de prachtige avonturen die jullie nog gaan beleven. Hier mijn highlights van onze shoot samen:

Loveshoot in het buitenland

Misschien gaan jullie wel trouwen in het buitenland of lijkt het jullie leuk mij mee te nemen op huwelijksreis of een andere romantische (city)trip. Laat vrijblijvend jullie contactgegevens hieronder achter en ik neem spoedig contact met jullie op.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Menu