Day in the life sessie Isa | Familiereportage | Familiefotografie

Nu het trouwseizoen erop zit, de trouwalbums gemaakt zijn en de administratie bijgewerkt is het weer eens tijd om de camera te pakken en deze op mijn favoriete onderwerp te richten: mijn dochter Isa. Ik ben een groot fan van de zogeheten ‘Day in the Life’ sessies. Reportages waarbij je een gezin of familie een dag volgt en hun dag als een ware documentaire in beeld brengt. Niets geposeerd, maar onderdompelen in de wereld van de persoon die je volgt. Omdat ik hier in 2016 toch meer mee zou willen doen besloot ik Isa een dag te volgen vanachter de camera. We hebben beide genoten en toen we haar ’s avonds in bed stopten keek ze me aan met een glimlach en zei ze: “Mama foto maken”?
Hieronder een impressie van de ‘Day in the Life’ sessie met Isa.

Enthousiast geworden van mijn foto’s van Isa en lijkt het je leuk als ik eens een dag(deel) jouw gezin of familie in beeld kom brengen? Stuur een e-mail naar info@lindabouritius.com of laat je gegevens achter op mijn contactpagina.

Menu