Day in the Life | Lifestyle familiefotografie | Nijkerk

In 3VWO kwamen Selina en ik bij elkaar in de klas. Ik denk dat het niet langer dan een week heeft geduurd voordat ik haar als vriendin zag, er was meteen een klik. En zolang als ik Selina ken, nog langer is Klaas er. Hoe leuk is het dan ook om het gezin wat ze inmiddels samen hebben in beeld te brengen.

Eind december mocht ik een ochtend met het jonge gezin meelopen. Geen geposeer of gedoe met de camera, maar gewoon meegaan in het huishouden. Lekker thuis tuttelen, aankleden, fruit eten, wandelen en even over de markt. Ondertussen kletsen wij gezellig bij en wordt er al heel snel vergeten dat er ook nog een camera bij is. De ideale omstandigheden voor het maken van een Day in the Life reportage.

Hieronder mijn highlights van een heerlijk ontspannen Day in the Life sessie in Nijkerk:

Day in the Life fotografie

Tijdens een ‘Day in the Life’ sessie leg ik op een documentaire manier het dagelijkse leven vast van een gezin. Geen geposeerde setting, maar unieke momenten die een unieke herinnering voor later vormen.
Lijkt het je leuk jouw gezin door mij in beeld te brengen? Klik hier voor meer informatie over mijn Day in the Life sessies of vul direct onderstaand formulier in voor een afspraak.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Menu