Bruiloft Villa Oldenhoff en Brasserie Paardenburg | Trouwfotograaf Abcoude & Ouderkerk a/d Amstel

Niets is toffer dan een mailtje krijgen van een bruidspaar die je stiekem een jaar ervoor al voor de camera hebt gehad: namelijk op de bruiloft van goede vrienden. Wim en Femke hebben mij aan het werk gezien tijdens de bruiloft van Maartje en Vincent. Tijdens het kennismakingsgesprek werd duidelijk dat ze vooral de foto’s hadden gezien en mijzelf op de dag eigenlijk niet eens zo in de gaten hadden gehad. En dat sprak hen juist zo aan.

Op een nog wat koude, maar zonnige dag eind april was het zover: de dag van Wim en Femke.
Ik mocht starten in Amsterdam bij vrienden van Wim. De mannen nog heerlijk in huispak en Wim al snel net in trouwpak. In het huis van Wim en Femke even verderop in Amsterdam was Sabrina Dijkman van The Wedding Chapter al begonnen aan het haar en de make-up van Femke.

Wim was inmiddels klaar en stond aan het einde van de straat op Femke te wachten. Na de wederzijdse bewonderingen was het tijd naar Loosdrecht te rijden voor het maken van de foto’s. Het weer had niet beter kunnen zijn! Prachtige blauwe luchten, gele korenbloemen. Een heerlijk ontspannen shoot waar we veel hebben gelachen samen.

Humor en liefde bij Villa Oldenhoff

Ik denk dat dat me wel het meeste is bijgebleven van deze dag. De heerlijk expressie van Femke en de humor die zij en Wim delen. Vanaf de aankomst bij Wim zijn ouders, de ceremonie in het prachtige Villa Oldenhoff: er werd enorm veel gelachen.
Prachtige anekdotes in de speeches, liedjes en quizen waarbij de tranen over de wangen rolden van het lachen.

Feesten bij Brasserie Paardenburg in Ouderkerk a/d Amstel

Na een heerlijk diner bij Villa Oldenhoff verplaatsen we ons naar Oudekerk a/d Amstel waar we eerst een prachtige kerkelijke ceremonie hadden en daarna de dag afsloten bij Brasserie Paardenburg. Nadat de broer van Femke in de kerk al prachtig had gezongen klom hij ook hier het podium op samen met zijn band Changin’ Keys. De toon werd gelijk goed gezet en nadat Wim en Femke zelf ook nog met een spectaculaire openingsdans kwamen was het feest niet meer te houden.

Lieve Wim en Femke, ik heb genoten van jullie liefde voor elkaar en jullie geestigheid samen. Jullie zijn een heel fijn stel en ik wens jullie een prachtige toekomst samen! Hierbij nog een keertje mijn highlights van jullie dag.

Reactie van Wim & Femke:

“Via de bruiloft van een vriendin leerde we Linda en haar manieren van fotograferen kennen. We waren daardoor al enthousiast, maar zijn echt inzettend blij met de foto’s die Linda van onze trouwdag heeft gemaakt. Ze weet alle emoties op de dag vast te leggen en hoe wij en onze gasten de dag beleefd hebben. Echt een dikke aanrader dus! “

Opzoek naar een trouwfotograaf?

Benieuwd wat ik voor jullie trouwdag kan betekenen als trouwfotograaf? De agenda voor 2018 begint al vol te lopen, dus wacht niet te lang. Klik hier voor meer informatie of vul direct hieronder het contactformulier in een meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Menu