Trouwen in het buitenland

'Ik ga graag met jullie mee op avontuur'

Trouwen in het buitenland

Misschien is het wel de plek van jullie eerste vakantie, de zekerheid van zon, de prachtige unieke omgeving, de mogelijkheid jullie bruiloft echt te vieren met jullie meest belangrijke mensen. Er zijn honderden redenen om ons polderlandje achter te laten en te kiezen voor een bruiloft in het buitenland. Met zelf een grote liefde voor reizen, kan ik niet anders dan dat ik heel graag met jullie mee ga op avontuur.

Nederlandse trouwfotograaf mee naar het buitenland

Natuurlijk is het mogelijk gebruik te maken van een lokale trouwfotograaf. Deze persoon beheerst immers de taal, gebruiken en kent de omgeving. Wat hij minder goed kent is jullie. Mijn rol als trouwfotograaf start niet op de dag van jullie trouwdag. Deze begint al vanaf de eerste kennismaking. Hier leer ik jullie voor het eerst kennen. Nemen jullie mij mee door de plannen van jullie dag. En ook in de aanloop naar jullie trouwdag toe is er veelvuldig contact. Nog eens afspreken om het draaiboek door te nemen? Het kan allemaal. Maar ook na jullie trouwdag is er veel contact. Over de samenstelling van jullie album bijvoorbeeld.
Het is prettig dan een trouwfotograaf te hebben die makkelijk bereikbaar is en je als daar behoefte aan is ook gewoon even kan opzoeken en samen mee kan zitten.

Op de trouwdag zelf zie ik zelfs als een voordeel dat ik de omgeving niet door en door ken.
Natuurlijk scan ik bij aankomst zorgvuldig de omgeving opzoek naar de mooiste locaties voor de shoot, maar mijn creatieve hart werkt het best als ik me laat inspireren door het moment. Dit vertel ik overigens ook vaak tegen mijn bruidsparen die in Nederland trouwen. Dat ik nog nooit op jullie trouwlocatie heb gefotografeerd zie ik als een voordeel. Ik bekijk de omgeving fris en zal niet vervallen in trucjes, waardoor de reportage uniek en eigen blijft. Uiteindelijk gaat het om een weerspiegeling van wie jullie zijn -jullie staan centraal in de foto’s – waar de locatie de extra kers op de taart is.

Kosten trouwen in het buitenland

Voor trouwen in het buitenland maak ik graag een offerte op maat.
Om jullie een idee te geven van de kosten start mijn tarief al bij 2595,- euro. Dit is een hele dag fotografie inclusief een 20×20 trouwalbum, exclusief reis- en verblijfkosten. Dit pakket is uit te breiden met extra dagen fotografie of bijvoorbeeld een after-wedding shoot. Hoe lekker is het om tijdens jullie trouwdag de hele dag samen met de gasten te zijn en de dag erna nog eens met mij op pad te gaan voor een unieke fotoshoot?

Mee als jullie trouwfotograaf naar het buitenland?

Hebben jullie plannen om in het buitenland te gaan trouwen en zien jullie het wel zitten mij mee te nemen als trouwfotograaf?
Wacht dan niet te lang met het boeken van een kennismakingsgesprek. Omdat jullie bruiloft inclusief reizen al snel meerdere dagen omvat is het belangrijk er vroeg bij te zijn zodat je er zeker van bent dat ik nog ruimte heb in mijn agenda.

Meer informatie of graag een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand contact formulier in en ik neem spoedig contact met jullie op.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Kennismaken

Nu je een beetje een idee hebt wie ik ben, ben ik erg benieuwd wie jullie zijn.
Wil je eens vrijblijvend kennismaken en kijken wat ik voor jullie trouwdag kan betekenen? Check dan direct mijn beschikbaarheid en vul hiernaast het formulier in.

Mijn laatste blogs

Menu